Reciclarea puloverului

E deja primăvară și cu siguranță ai în garderobă vre-un pulover gros pe care nu-l vei mai îmbrăca la iarna viitoare. Nu-l arunca! Transformă-l în ceva la fel de folositor. Noi îți venim în ajutor cu câteva idei.

1.Mănuși pentru noul anotimp rece

Pentru iarna viitoare nu va fi nevoie să îți cumperi o nouă pereche de mănuși, căci le vei avea confecționate chiar de tine. Ai nevoie de: pulover, ac și ață, foarfece. Alege un pulover cu țesătura mai deasă, decupează ca în imaginea de mai jos, folosindu-ți palma. Apoi, coase pe dos, întoarce pe față și mănușa este gata!

Mănuși din pulover

Mănuși din pulover

2.Geantă

O geantă în care să îți păstrezi toate mărunțișurile sau cu care să mergi la cumpărături e accesoriul potrivit ce-l poți face dintr-un pulover. Ai nevoie de: pulover, șablon de forma pe care vrei să o aibă geanta, foarfece, ac și ață, bucăți de fetru. Folosește șablonul pentru a decupa cele două părți ale genții. Apoi coase pe dos, cu ajutorul acului sau la mașina de cusut. Întoarce pe față și decorează geanta cu flori din fetru pe care le vei coase cum vei dori tu.

Geantă din pulover

Geantă din pulover

3.Jambiere

Pentru a-ți proteja picioarele de frig în serie răcoroase de primăvară, din pulover îți poți face o pereche de jambiere. Ai nevoie de: pulover, foarfece, ac și ață. Cu ajutorul foarfecei decupează partea dorită din pulover, în lungime, iar cu acul și ața coase pe dos, dupa care întoarce pe față și poartă cu drag!

Jambiere din pulover

Jambiere din pulover

4.Pernă

Dintr-un pulover mai vechi, cu ușurință faci o față de pernă pe care o poți mai apoi decora cu diferite flori croșetate sau făcute din fetru. Ai nevoie de: pulover, foarfece, ac, ață, fetru. Taie puloverul de forma care dorești să fie perna. Coase pe dos, apoi întoarce pe față și îmbracă perna. Prinde de ea florile.

Pernă din pulover

Pernă din pulover

5.Fular

Un fular personalizat este cel mai bun accesoriu. Pentru a-l meșteri ai nevoie de: pulover, doarfece, ac, ață, pânză penru căptușeală. Taie o fâșie din pulover. Coașe-i căptușeala și… fularul este gata!

Fular din pulover

Fular din pulover

Multă inspirație îți dorim!

© 2016, Handmade Moldova. Toate drepturile rezervate.
Te invitam pe Forum-ul nostru sa ne pui intrebari despre Handmade!

Lasă un răspuns