Accesorii handmade pentru par

Accesoriile handmade de păr pentru mirese reprezintă o modalitate foarte bună de a ieși în evidență și mai mult în ziua nunții tale.  Cu ajutorul acestora poți obține o imagine stilată, unică și modernă. Azi îți povestim despre accesoriile de păr pentru mirese. Alege ceea ce ți se potrivește șii fii cea mai frumoasă mireasă din lume!

Accesoriile handmade de păr pentru mirese: Voaletele

Voaletele oferă  o notă unică și sofisticată, fiind la modă atât pentru o mireasă cu un look modern, cât și pentru cele care doresc să fie vintage și să aibă un eveniment în stilul anilor 20. Potrivite atât mireselor cu păr scurt, cât și celor cu păr lung, voaletele sunt excelente pentru miresele care nu doresc să poarte un voal tradițional. Un avantaj al voaletei  este faptul că poate fi purtată pe tot parcursul zilei, dar și noaptea, fără a incomoda asemenea unui voal.

Voaletele

Voaletele

Accesoriile handmade de păr pentru mirese: Diademele

Diademele sunt accesorii elegante și deosebite, care completează ținuta unei mirese. Diademele se potrivesc foarte bine cu o mulțime de coafuri, de la bucle lejere până la cocuri moderne. Acestea sunt disponibile în nenumărate modele și pot  fi purtate cu sau fără voal. Diademele te vor ajuta să te simți ca o prințesă în ziua nunții tale.

Diademele

Diademele

Accesoriile handmade de păr pentru mirese: Bentițele

Bentițele au devenit tot mai solicitate și purtate de către mirese. Cu flori, mărgele sau din flori naturale, acestea pun în evidență orice coafură, însă ideal este să fie purtate la părul lăsat liber pe spate sau făcut bucle. Astfel, vei căpăta un aer retro și jucăuș.

Bentițele

Bentițele

Accesoriile handmade de păr pentru mirese: Coronițele

Alege florile preferate și împletește din ele o coroniță. Pentru că aceste flori se vor ofili repede, crează coronița chiar înainte de a o pune pe cap. Din aceleași flori poți face și buchetul miresei. Aceste accesoții îți vor înfrumuseța cu succes ținuta de mireasă.

Coronițele

Coronițele

Cele mai frumoase accesorii handmade pentru mireasă le găsești aici.[:]

© 2016, Handmade Moldova. Toate drepturile rezervate.
Te invitam pe Forum-ul nostru sa ne pui intrebari despre Handmade!

Lasă un răspuns