Alege colierul potrivit

Probabil că nu porți bijuterii în fiecare zi, dar când vine vorba de ziua nunții tale, acestea  devin accesorii absolut obligatorii în ținută. O atenție deosebită trebuie să acorzi colierului. Dacă ești în căutarea colierului potrivit pentru  a-l purta în cea mai frumoasă zi din viața ta, noi îți venim în ajutor cu unele sugestii. Ținând cont de ele, vei fi o mireasă de invidiat!

Ține minte: alegerea colierului depinde în mare parte de decolteul rochiei și de aceea, unele dintre ele necesită achiziționarea unui colier, iar altele – nu.

  • Dacă ai ales să îmbraci o rochie de mireasă fără bretele, este indicat să porți un colier masiv și spectaculos.  Masiv nu înseamnă neapărat bogat în detalii. Un pandativ-perlă sau un colier confecționat din multiple flori minuscule este tocmai potrivit.

Această prezentare necesită JavaScript.

  • Dacă rochia aleasă de tine are diverse aplicații pe umeri, este necesar să optezi pentru un colier micuț sau chiar să renunți la el. Alege un colier handmade foarte fin, în culori pastelate.

Această prezentare necesită JavaScript.

  • Dacă decolteul este în formă de V, alege un colier de aceeași formă ca cea a decolteului. Te poți inspira din galeria de imagini de mai jos.

Această prezentare necesită JavaScript.

  • Dacă rochia ta are un decolteu pătrat, optează pentru un șirag de mărgele confecționat manual.

Această prezentare necesită JavaScript.

  • Decolteul în formă de inimă este cel mai potrivit. Acesta oferă posibilitatea de a purta orice fel de colier.

Această prezentare necesită JavaScript.

Indiferent de colierul pe care îl vei alege, fii atentă și la cercei. Aceștia trebuie să se asorteze pentru a crea o imagine de ansamblu perfectă. Dacă ai ales un colier lung sau masiv, cerceii ar trebui să fie micuți și foarte fini.

De asemenea, dacă ai optat pentru o rochie de mireasă de culoare albă, atunci accesoriile, și mai ales colierul, trebuie să fie colorate, dar  pastelate și fine. Astfel vei adăuga o pată de culoare  în ținuta clasică de mireasă.

Cele mai furmoase coliere handmade le găsești aici.

© 2016, Handmade Moldova. Toate drepturile rezervate.
Te invitam pe Forum-ul nostru sa ne pui intrebari despre Handmade!

Lasă un răspuns