Aranjamente florale handmade

Florile sunt nelipsite din decorul unei nunți. Acestea vor înfrumuseța masa mirilor, mesele invitaților, buchetul miresei sau alte detalii. Pentru a-ți decora nunta ai nevoie de multe flori, iar cu puțină imaginație vei putea crea aranjamente ce vor uimi toți invitații. Tot de ce trebuie să ții cont atunci când decorezi cu flori este tema nunții.

Iată câteva idei de aranjamente florale!

Decorează masa mirilor

Dacă îți dorești un eveniment 100% personalizat și simți nevoia de a crea, o poți face decorând masa mirilor cu flori handmade. Fie că alegi flori mari sau mai mici, în cazul acestor aranjamente  poți opta pentru  combinații cromatice interesante și sofisticate, spre deosebire de florile naturale care au o paleta coloristică relativ restrânsă. De asemenea, indiferent de sezon, un decor handmade îți oferă avantajul de a avea orice floare dorești.

Decorarea din flori handmade masa mirilor

Decorarea din flori handmade masa mirilor

Decorează masa invitaților

În dependență de tematica nunții, alege florile preferate, meșterește-le din diverse materiale și decorează cu ele masa invitaților. Le poți pune în vaze confecționate și ele handmade sau poți face diverse coronițe de masă.

Decoratiuni nunta primavarateca

Decoratiuni nunta primavarateca

Buchetul miresei

Alege buchetul handmade. Acesta poate fi realizat din diverse materiale precum: hârtie, dantelă, saten, organza, perle, mărgele, broșe,etc. Din materialele enumerate mai sus, îți poți crea singură buchetul sau poți solicita ajutorul unui meșter handmade.  Alegând un buchet din flori handmade, acesta îți va oferi unele avantaje precum: îl poți păstra ca amintire o viață, nu doar în poze, ci și fizic; îl poți folosi atât la cununia civilă, cât și la cea religioasă, în cazul în care acestea nu au loc în aceeași zi sau la distanță de o zi între ele; Poți avea orice floare dorești în buchet indiferent de sezon; îl poți avea din timp spre deosebire de cel din flori naturale, pe care îl poți vedea fie cu o seară înainte sau în ziua nunții; acest lucru presupune un motiv de stres în minus.

Buchetul mirese

Buchetul mirese

© 2016, Handmade Moldova. Toate drepturile rezervate.
Te invitam pe Forum-ul nostru sa ne pui intrebari despre Handmade!

Lasă un răspuns