Cum să porți o bentiță

Bentița handmade își are originea în antichitate, când nobilii romani își puneau pe frunte diverse coronițe împodobite cu pietre prețioase, ceea ce arăta statutul lor social. În prezent, bentița a devenit un accesoriu util și indispensabil în garderoba unei femei.

În acest articol îți vom sugera câteva idei de  purtare a bentiței handmade. Dacă vei respecta unele reguli atunci când vei purta o betiță, vei atrage toate privirile!

Bentita obisnuita

Bentita obisnuita

Forme de a purta bentița handmade

Cea mai des întâlnită formă de a purta bentițele este cea în stilul coronițelor, care se potrivește oricărui tip de coafură. Această modalitate  va pune în evidență atât părul, cât și accesoriul.

  • Un mod de a purta bentița este pe frunte, la linia dintre păr și frunte. Purtată astfel, coronița va pune accent atât pe coafură, cât și pe privire.
Bentita pe frunte

Bentita handmade pe frunte

  • Bentița poate fi purtată și invers. La fel cum uneori trebuie să privim și lucrurile, pentru a ne oferi o altă dimensiune.
Bentita purtata invers

Bentita handmade purtata invers

  • O astfel de bentiță poate fi purtată și pe cocuri. Dacă alegi să porți părul strâns, ar fi bine să îl pui în evidență cu o bentiță tip coroniță.
Bentita pe coc

Bentita handmade pe coc

Feluri de bentițe handmade

Există numeroase feluri de bentițe. Azi îți vom vorbi despre 3 modele.

Bentița handmade stil casual

Poartă această bentiță atunci când ai o ținută casual și cu siguranță vei avea parte doar de complimente și priviri ce te vor admira.

Bentita casual

Bentita handmade casual

Bentița glam

O astfel de bentiță te va scoate din anonimat ori de câte ori vei vrea să ieși din casă, dar nu vei avea timp pentru a crea o coafură sofisticată. Indiferent cum vei purta această bentiță, vei atrage toate privirile.

Bentita glam

Bentita glam

Bentița handmade cu influențe boho-chic

Posibil că nu ești adepta acestui stil, dar asta nu înseamnă că o astfel d ebentiță nu trebuie să ai în colecția ta de accesorii. Aceasta va da culoare ținutelor tale.

Bentita boho-chic

Bentita boho-chic

Multă inspirație să ai!

© 2016, Handmade Moldova. Toate drepturile rezervate.
Te invitam pe Forum-ul nostru sa ne pui intrebari despre Handmade!

Lasă un răspuns