Bijuteriile au devenit un accesoriu extrem de important în decorarea ținutei unei femei . Dar oricât de elegante sau scumpe ar fi bijuteriile, dacă nu le vei asorta corect, ținuta ta va avea de suferit.  Pe de altă parte, elemente vestimentare obișnuite pot dobândi o alură specială dacă știi cum să le adaugi tot felul de accesorii, cât mai la modă. În această primăvară bijuteriile handmade sunt la mare căutare, cele mai în vogă fiind: colierele, cerceii, cristalele  și cruciulițe, toate făcute manual. Create cu mult talent și dăruire, aceste bijuterii cuceresc prin originalitate și design special. Dacă vrei să fii în pas cu moda, noi îți venim în ajutor cu unele sfaturi pe care să le urmezi atunci când vei decide să achiziționezi bijuteriile  handmade pe care le găsești aici.

Coliere

Doamnele și domnișoarele, care sunt în pas cu moda, cu siguranță se vor bucura să știe că în acest an se poartă coliere fabuloase, mari, care să iasă în evidență. Aceste piese minunate care se găsesc în stiluri diferite, cu ornamente sau fără, pun în evidență orice ținută simplă sau minimalistă.

Colier handmade

Colier handmade

Cercei

Cerceii sunt accesoriul care este de nelipsit în ținuta zilnică a unei femei. Cerceii sunt unele dintre cele mai inovatoare tendințe de bijuterii pentru primăvara anului 2016.

a.Cercei diferiți
Da, se poartă cercei diferiți. Fiecare ureche va purta un alt model de cercel, total altfel, pentru a crea un efect fantastic. Diferența dintre cei doi cerecei poate fi sub aspect coloristic sau ca formă.

b.Un singur cercel
Dacă nu vă place acest trend al cerceilor diferiți, puteți opta pentru unul singur.

Cercei handmade

Cercei handmade

Cristale

Bijuteriile cu cristale sunt și ele printre preferințele anului 2016. Cristalele accesorizează foarte frumos ținuta și îi oferă și un plus de valoare.

Bijuterie cu cristale

Bijuterie cu cristale

Cruciulițele

Bijuteriile cu cruciulițe se numără și ele printre cele mai dorite accesorii. Acestea sunt prezente pe inele, la cercei, brățări și lănțișoare. Sunt piese de bijuterii ce pot fi considerate piese rustice și nu  neapărat trebuie asociate cu simboluri religioase.

Nu uitați: Bijuteriile handmade înseamnă artă, istorie, fericire și sunt printre primele alese când vine vorba de oferirea unui cadou. Cele mai frumoase și diverse bijuterii handmade le poți găsi aici. Alege-o pe cea preferată, comand-o, iar noi ți-o livrăm direct acasă!

© 2016, Handmade Moldova. Toate drepturile rezervate.
Te invitam pe Forum-ul nostru sa ne pui intrebari despre Handmade!

Lasă un răspuns