De ce sa alegi o bijuterie handmade

Bijuteriile handmade au devenit din ce în ce mai solicitate nu doar de către femei. În prezent, și bărbații aleg să poarte diverse accesorii confecționate manual. Nici o bijuterie, fie ea handmade sau nu, ieftină sau scumpă, nu va fi cu adevărat valoroasă, dacă posesorul ei nu o va încărca cu sentimente și energie pozitivă. Dacă te întrebi de ce să alegi bijuteriile handmade în favoarea celor confecționate la fabrică, noi îți oferim câteva motive.

Bijuteriile handmade sunt unice

Niciodată nu vei întâlni o a doua persoană care să poarte o bijuterie asemănătoare cu a ta. Sau dacă vei vedea o bijuterie asemănătoare, cu siguranță va avea ceva deosebit de a ta, care o va face unică.  În general, meșterii handmade confecționează bijuterii într-un singur exemplar, oferindu-i fiecăreia unicitate.

Cercei handmade

Cercei handmade

Bijuteriile handmade sunt diferite

Acum poți găsi mii și mii de modele de bijuterii confecționate manual, potrivite oricărei ținute sau eveniment special. Există bijuterii colorate, cu pietre prețioase și semiprețioase, din aur sau argint, din mărgele, stofă sau alte materiale.

Bentita obisnuita

Bentita

Bijuteriile handmade sunt apreciate

Acestea sunt atât de iubite deoarece sunt extrem de diferite, potrivite pentru fiecare moment al zilei și meșterite dupa gustul posesorului.

Inel handmade

Inel handmade

Bijuteriile handmade pot fi meșterite dupa preferințele oricui

Un meșter handmade poate confecționa orice fel de bijuterie. Marele avantaj al bijuteriilor handmade este acela că ele pot fi confecționate dupa preferințele clientului.

Confecționarea bijuteriilor handmade

Confecționarea bijuteriilor handmade

Bijuteriile handmade sunt ieftine

O bijuterie handmade nu va costa la fel de mult ca o bijuterie fabricată. Acest lucru se datorează costurilor ieftine a materiei prime din care se confecționează acestea. De cele mai multe ori artizanii vând bijuteriile pe care le meșteresc la costuri foarte mici, deoarece lucrul făcut de ei este mai mult pasiune pentru frumos decât afacere. Dar trebuie să știi că o bijuterie ieftină nu este neapărat și de proastă calitate. Din contra, bijuteriile handmade sunt rezistente și durabile.

Cercei din lut polimeric

Cercei din lut polimeric

Dacă și ție îți plac bijuteriile confecționate manual, află că cele mai originale accesorii și bijuterii, le vei găsi doar pe Platforma HandmadeMoldova. Accesează acest link, alege bijteria dorită, iar noi ți-o livrăm direct la domiciliu!

© 2016, Handmade Moldova. Toate drepturile rezervate.
Te invitam pe Forum-ul nostru sa ne pui intrebari despre Handmade!

Lasă un răspuns