Bijuteriile handmade potrivite femeilor cu fața ovală

Bijuteriile handmade pot transforma o ținută obișnuită în una deosebită, dacă sunt alese corect. Un aspect de care trebuie să țină cont femeile atunci când aleg o bijuterie este forma feței. Azi îți spunem care sunt bijuteriile potrivite unei fețe ovale. Dacă și fața ta are această formă, informația de mai jos este pentru tine!

Ce trebuie să știi despre fața ovală

  • Forma ovală a feței este considerată cea mai perfectă, întrucât acesteia i se potrivește aproape orice accesoriu.
  • Considerată cea mai echilibrată formă a feței, o astfel de față va fi întotdeauna pusă în valoare de cerceii supradimensionați, circulari, cei de tip candelabru sau lacrimă.
  • Potrivite pentru o față ovală sunt colierele statement.
Fața ovală

Fața ovală

Bijuteriile handmade potrivite feței ovale: cerceii

Perechea potrivită de cercei poate alungi o fizionomie rotundă și poate rotunji o față cu o formă pătrată. Dacă ai fața ovală poți opta pentru  orice fel de cercei. Tot de ce trebuie să ții cont este ținuta și coafura aleasă. Lungimea cerceilor însă, nu trebuie să depășească nivelul bărbiei, în mod contrar riști ca aceștia să îți alungească fața și mai tare. Cei mai potriviți sunt cerceii în formă de lacrimă, care îți vor echilibra perfect trăsăturile feței.

Bijuteriile handmade potrivite feței ovale

Bijuteriile handmade potrivite feței ovale

Bijuteriile handmade potrivite feței ovale: colierul și mărgelele

Întrucât acestei forme a feței i se potrivește aproape orice bijuterie, poți alege coliere cu pietre cu forme neregulate, geometrice, pe lângă gât sau lungi, în dependență de preferințele tale. De asemenea, pentru o față ovală și un gât lung, potrivite sunt șiragurile de mărgele și colierele la baza gâtului. Acestea îți vor încadra perfect forma feței și îți vor contura frumos gâtul.

Bijuteriile handmade potrivite feței ovale

Bijuteriile handmade potrivite feței ovale

Alte accesorii handmade potrivite feței ovale: eșarfa

Dacă ai gâtul lung, pentru a tăia din lungimea acestuia, dar și pentru a da o alură sexy feței, optează pentru eșarfe sau cămăși care se leagă la gât.

Cele mai frumoase bijuterii și accesorii handmade, potrivite feței ovale, le găsești pe site-ul HandmadeMoldova, accesând acest link.

© 2016, Handmade Moldova. Toate drepturile rezervate.
Te invitam pe Forum-ul nostru sa ne pui intrebari despre Handmade!

Lasă un răspuns