Buchetul handmade al miresei

Pentru fiecare mireasă există câte un buchet potrivit. Dar un buchet făcut de mână cu siguranță va atrage toate privirile în ziua nunții tale, căci fiecare floare va fi lucrată manual, iar în acest proces meșterul handmade va depune foarte mult suflet pentru ca tu să rămâi mulțumită de rezultat.

Ce flori trebuie să lipsească din buchetul de mireasă

Trebuie să știi că  există unele flori care pot fi frumoase, dar au un sens negativ, de aceea, dacă le-ai cunoaște semnificația, cu siguranță nu ți-ai dori să le ai în buchetul tău de mireasă.

Evită florile de Ranunculus pentru că înseamnă infidelitate. Lavanda semnifică neîncrederea. Gălbenelele semnifică durerea, în timp ce crinul înseamnă  nesinceritatea și minciună. La rândul lor, garoafele galbene arată disprețul, crizantemele galbene semnifică iubirea desconsiderată, iar  trandafirii galbeni înseamnă gelozie.

În rest, celelalte flori le poți include în buchetul tău fără a sta mult pe gânduri.

Idei de buchete din flori confecționate manual  în dependență de tema nunții

Unicul lucru de care trebuie să ții cont atunci când vei decide cu meșterul handmade ce flori să includă buchetul de mireasă este tema nunții.

  • Pentru o nuntă de plajă trebuie să alegi un buchet din flori în culori galben și verde. Pentru a da buchetului  un aspect marin, poți să-l accesorizezi cu câteva scoici. Florile perfecte pentru o nunta pe plaja sunt floarea de ceară, Veronica, Eryngium și trandafirii de grădină.
Buchet marin

Buchet marin

  • Pentru o nuntă vintage alege flori în culori de roșu închis, roz pal și auriu. Potrivite pentru a face un buchet sunt florile de trandafiri, bujori, dalii, confecționate manual.
Buchet din flori in culori inchise

Buchet din flori in culori inchise

  • Pentru o nuntă în culorile curcubeului poți alege florile viu coltare, accesorizate cu mărgele de diferite culori.

Alte tipuri de buchete de mireasă din flori handmade

Buchet mic de flori

Pentru a crea un buchet micuț și fin, ai nevoie de flori minuscule confecționate manual, de aceeași lungime, cu tulpinile ambalate într-o panglică sau dantelă.

Buchet mic

Buchet mic

Buchet sferic

Pentru acest buchet  trebuie să aranjezi florile într-o formă sferică, să le legi pe toate cu o panglică și să-l porți cu drag în ziua nunții.

Buchet cascadă

Pentru a realiza astfel de buchet trebuie ca florile să fie aranjate în așa fel încât să lase impresia că alunecă în jos, curgând din mâinile miresei.

Buchet cascada

Buchet cascada

Tu ce buchet alegi pentru a-l purta în cea mai importantă zi din viața ta?2

© 2016, Handmade Moldova. Toate drepturile rezervate.
Te invitam pe Forum-ul nostru sa ne pui intrebari despre Handmade!

Lasă un răspuns