Cerceii handmade

Cerceii handmade sunt un accesoriu ce scot în evidență orice ținută,  dacă știi cum să-i porți corect. Potriviți pentru orice tip de față, orice ten și culoare sau lungime a părului, cerceii au fost purtați din cele mai vechi timpuri. Scopul acestora este de a pune în valoare frumusețea celei care îi poartă. În cutia cu bijuterii a oricărei femei, cu siguranță se găsește măcar o pereche de cercei. Dacă nu știi cum să porți aceste accesorii, noi îți venim în ajutor cu unele sfaturi!

În anul 2016 se poartă cerceii mari, rotunzi sau candelabru. Aceștia trebuie să fie cât mai încărcați, dar să nu depășească limita bunului simț. De asemenea, în 2016 revine moda purtării unui singur cercel sau a cerceilor diferiți.

Cercei handmade

Cercei handmade

 Cerceii handmade potriviți ținutei casual

Femeile care sunt adepte ale ținutei casual pot alege pentru a purta orice model de cercei, în funcție de piesele vestimentare care vor fi îmbrăcate.

La ținuta casual sunt potrivite bijuteriile inspirate de flori. Astfel, poți opta pentru cercei tip petale, muguri, aranjamente florale complete.

Cercei handmade

Cercei handmade

Cerceii handmade potriviți rochiei de seară

Dacă mergi la o petrecere sau iei cina într-un restaurant, cu siguranță vei îmbrăca o rochie de seară. La aceasta poți accesoriza o pereche de cercei lungi, cu pietre semiprețioase. Dacă alegi să porți o rochie neagră, simplă, cerceii lungi cu pietre colorate, sunt cei mai potriviți.

Cercei handmade

Cercei handmade

Cerceii handmade potriviți ținutei office

Pentru o ținută office trebuie să fii atentă cum alegi accesoriile. În cazul acestei ținute trebuie să porți bijuterii  nu prea mari. Astfel, optează pentru o pereche de cercei mici și simpli, potriviți acesteia.

Cercei handmade

Cercei handmade

Cerceii handmade purtați în dependență de forma feței

Atunci când alegi o pereche de cercei, trebuie să ții cont nu doar de hainele ce le îmbraci, ci și de forma ce o are fața ta.

  • Dacă ai fața rotundă, alege cerceii lungi, în forme geometrice, cu unghiuri drepte. Nu purta nicidecum cerceii mici, căci îți vor mări și mai mult fața.
  • Dacă ai fața pătrată renunță la cerceii pătrați și optează pentru cei în formă de lacrimă.
  • Dacă ai fața în formă de inimă, ideali sunt cerceii mai lați la bază, cum ar fi cei de tip candelabru, ovali sau lacrimă.
  • Dacă ai fața ovală, poți purta absolut orice model și forme de cercei.

Cele mai frumoase perechi de cercei handmade le găsești aici și aici.

Cercei handmade

Cercei handmade

© 2016, Handmade Moldova. Toate drepturile rezervate.
Te invitam pe Forum-ul nostru sa ne pui intrebari despre Handmade!

Lasă un răspuns