Cum să porți o curea

Cureaua lată este un accesoriu ce nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei. Fie că este purtată la fustă, pantalon sau cămașă, aceasta are nenumărate ”beneficii”.  O curea este considerată lată dacă are mai mult de 5 centimetri.  Purtată corect, o curea lată va accentua aspectul ținutei și te va face fermecătoare. Iată cum să porți o curea lată!

Cum să porți o curea

Cum să porți o curea

Sfaturi de care să ții cont atunci cînd porți curea lată

  • Atunci când vrei să porți o curea lată, trebuie să fii cu mare băgare de seamă. Aceasta ocupă o bucată bună din tors și talie și dacă nu știi cum să o plasezi, riști să pari ca sugrumată.
  • Elimină din garderobă curelele late din elastic. Acestea nu pot fi controlate când se strâng,  de aceea trebuie înlocuite cu cele din piele.
  • Dacă ai un tors scurt, pentru a-l lungi  și a echilibra silueta, poartă cureaua lată pe șolduri.
  • Dacă ai torsul lung și picioare scurte, regula de mai sus se aplică invers.Pentru a scurta torsul, aplică cureaua sus, nu lângă șolduri.
  • Dacă ai o siluetă rotunjoară, tip măr, nu folosi cureaua lată.
Cum să porți o curea

Cum să porți o curea

Cum să porți cureaua lată

În talie

Atunci când porți o fustă largă, combinată cu o bluză largă, alege și o curea lată, pe care s-o porți în talie. Îți va da un aer chic și un plus de valoare ținutei. O centură într-o culoare închisă, prinsă bine în jurul taliei, va micșora vizibil această zonă și va da impresia de talie de viespe. Iar dacă ești ”fără talie”, cureaua lată e cu atât mai mult importantă, pentru a crea acel look de clepsidră.

Cum să porți o curea

Cum să porți o curea

Pe șolduri

Dacă porți pantaloni și o bluză largă, în acest caz optează pentru o curea lată, prinsă pe șolduri. De fapt, cureaua lată este creată pentru pantalonii cu talia joasă și purtată pe șolduri, va da impresia de tors lung.

Cum să porți o curea

Cum să porți o curea

Poartă cu stil cureaua lată și ieși din anonimat!

[:]

© 2016, Handmade Moldova. Toate drepturile rezervate.
Te invitam pe Forum-ul nostru sa ne pui intrebari despre Handmade!

Lasă un răspuns