Cum să porți sacoul

Sacoul este o piesă vestimentară nelipsită din garderoba unei femei. Nu putem renunța la el nici pe timp de vară, întrucât seara și dimineața, când e încă răcoare, acesta este o adevărată salvare. Această haină poate schimba cu ușurință o ținută, trasformând-o radical. Dacă nu știi cum să porți sacoul pe timp de vară, noi îți spunem! Citește articolul de mai jos și vei afla!

Tipuri de sacou

Trebuie să știi că există 3 tipuri de sacouri:

  • Tuxedo – este puțin mai scurt de nivelul bazinului, dar nu urcă până la talie. Are revere ascuțite și partea din spate mai lungă decât cea din față.
  • Boyfriend – este inspirat din garderoba masculină. Sacoul boyfriend este larg, necambrat, dar la umeri  nu este asemeni celui bărbătesc, ci vine perfect pe silueta feminină.
  • Cambrat – este modelul de sacou clasic, ce scoate în evidență talia.

Această prezentare necesită JavaScript.

Cum să porți sacoul în această vară

Sacoul poate fi purtat fie peste o rochie, fie ca parte a unui costum sau chiar la  o pereche de jeanși. Iată mai multe idei de purtare a acestuia!

Cu o fustă

Îmbracă o fustă lungă, vaporoasă de vară și combin-o cu un sacou în aceeași nuanță, cu mânecile scurte.  Evident, sub sacou vei purta o cămașă din material fin sau un maieu. Vei atrage toate privirile dacă mai accesorizezi și o pereche de cercei, o broșă sau un colier handmade.

La fusta

La fusta

Peste o rochie

O suprapunere de mai multe piese este o idee bună pentru atunci când diminețile de vară sunt mai răcoroase. Astfel, poți cu ușurință purta sacoul peste o rochie cu mâneci scurte.

La rochie

La rochie

Peste hanorac

Pentru un look relaxat şi uşor jucăuş, alege să porţi sacoul peste un  hanorac. Pentru partea de jos, optează pentru nişte jeanşi mai masculini şi nişte pantofi sport. Această varianță este valabilă pentru zilele de vară mai răcoroase sau ploioase.

La hanorac

La hanorac

© 2016, Handmade Moldova. Toate drepturile rezervate.
Te invitam pe Forum-ul nostru sa ne pui intrebari despre Handmade!

Lasă un răspuns