Decorarea casei

Decorarea casei cu diverse aplicații a  devenit deja o obișnuiță, iar aceasta este una dintre ocupațiile preferate ale femeilor, atunci când vor să schimbe aspectul încăperii, fără a zugrăvi sau a face modificări majore. Un mod original de a decora casa este aplicarea pe pereți  a fluturilor handmade. Aceștia vor umple încăperea de mult romantism și căldură, oferind celor ce locuiesc în casă  senzația de zbor.

Decorarea casei

Decorarea casei

Ce sunt fluturii handmade

Fluturii handmade sunt aplicații în formă de fluture, decupate din hârtie în diverse nuanțe, folie autocolantă, carton sau alte materiale. Aceștia  pot fi colorați, aurii sau argintii, transparenți sau în degradeu.

Fluturi handmade

Fluturi handmade

Cum se confecționează fluturii

Pentru a realiza fluturi nu  ai nevoie de bani, căci aceștia pot fi făcuți chiar de tine, din materialele pe care le ai prin casă.  Ai nevoie de diverse imagini cu fluturi, pe care să le imprimi  pe hârtie, pentru a forma șabloanele dorite. Ar fi bine să alegi fluturi de diferite forme și dimensiuni, pentru a obține o imagine cât mai aproape de realitate. Cu ajutorul șablonului imprimi modelul pe hârtie sau carton, trasând conturul cu un creion simplu. Decupează formele, apoi aplică-le pe pereți, în forma dorită, cu ajutorul unui lipici dublu. Fii atentă atunci când alegi lipiciul. Acesta trebuie să nu provoace îngălbenirea hârtiei și să fie rezistent.

Fluturi handmade

Fluturi handmade

Decorarea casei: unde aplicăm fluturii handmade

Fluturii pot fi introduși în decorarea interiorului oricărei camere din locuință, fie că este vorba de camera copiilor, living, bucătărie, dormitor sau baie.

Fluturii pot fi plasați pe o porțiune de perete, pe tot peretele sau pe mai mulți pereți din încăpere. Fie că sunt aplicați sub o anumită formă sau haotic, aceasta va fi o alegere originală de a-ți decora camera. Datorită fluturilor ce-i vei aplica pe perete, vei aduce mai multă lumină în locuință, aceștia putând fi de diverse culori.

Acum, că ai învățat cum se confecționează fluturii handmade și cum se decorează cu ei,  nu ezita să pui în practică ideile noastre. Să ne arăți și nouă rezultatul obținut!

Fluturi handmade

Fluturi handmade

Spor la muncă!

© 2016, Handmade Moldova. Toate drepturile rezervate.
Te invitam pe Forum-ul nostru sa ne pui intrebari despre Handmade!

Lasă un răspuns