Decorarea casei pentru Paște

Decorarea casei pentru Paște se poate face chiar în sâmbăta dinaintea acestei sărbători, când gospodinele obișnuiesc să pună la punct ultimele detalii din decor. Astfel, dacă ai creat deja decorațiuni sau încă nu ai decis ce  decor de sărbătoare să alegi, noi îți venim în ajutor cu unele trucuri simple!

Cu ajutorul decorului de sărbătoare vei da un pic de culoare casei, indiferent dacă vei avea sau nu oaspeți.  Nu trebuie să cheltui sume enorme. Tot de ce ai nevoie este imaginația și timpul liber.

Decorarea casei pentru Paște

Decorarea casei pentru Paște

Decorarea casei pentru Paște: trucuri utile

  • Crengile cu frunzulițe și diversele ramuri înflorite sunt ideale pentru a crea un decor deosebit de Paște. Adună rămurele, leagă-le cu fundițe colorate și pune-le în vaze pe care să le așezi pe masa de sărbătoare.
  • De asemenea, îți poți face propriul pom de Paște, asemeni celui de Crăciun. Astfel, pe crengile verzi  poți agăța diverse ouă colorate decorative, figurine mici din ciocolată cât și mărgele colorate.
  • Un alt decor frumos poți face cu ajutorul florilor de primăvară. Culege multe flori, pune-le în vaze mari, adaugă printre ele și câteva ramuri verzi  sau cu muguri.
Decorarea casei pentru Paște

Decorarea casei pentru Paște

  • Într-un coș pune câteva fire de iarbă și flori de trifoi, apoi așează peste ele ouă colorate. De toarta coșulețului agață câteva fundițe colorate și pune coșul pe masă, din el  urmând să alegeți ouă pentru a le ciocni în timpul prânzului.
  • Pentru a decora masa de sărbătoare poți face și câteva cuiburi, din pachete de hârtie, tăiate spiralat, pe care apoi să le împletești frumos și să le pui pe masă, cu câteva ouă vopsite, puișori și iepurași decorativi sau ouă de ciocolată. Pentru un decor mai neobișnuit, poți pune în cuiburi câteva fire de iarbă sau floricele mărunte de primăvară.
Decorarea casei pentru Paște

Decorarea casei pentru Paște

  • Transformă un raft din bibliotecă într-o mică  grădină de sărbătoare. Plasează pe el diverse ghivece colorate sau decorează cu funde colorate ghiveciurile pe care le ai deja și pune printre ele ouă colorate de ciocolată.

Acum, că ai de unde te inspira, să ne arăți și nouă rezultatul. Așteptăm fotografii cu decorurile create de tine!

© 2016, Handmade Moldova. Toate drepturile rezervate.
Te invitam pe Forum-ul nostru sa ne pui intrebari despre Handmade!

Lasă un răspuns