Decorarea locuinței cu plante de cameră

Majoritatea oamenilor au plante de cameră în locuință, cu scopul de a decora încăperea, de a o înfrumuseța sau pur și simplu pentru a aduce natura în casă. Designerii spun că decorarea locuinței cu plante de cameră crează un echilibru de energie și generează un simț al armoniei. Este bine să ai în casă plante pentru a avea oxigen din plin! Iată câteva sfaturi și idei de decorare a locuinței cu plante de cameră!

Decorarea locuinței cu plante de cameră: sfaturi

Există plante care aduc ghinion

Plantele  sunt indicate atât pentru sănătate, cât şi pentru decorarea casei, dar când te hotărăști să achiziționezi una nouă, trebuie să ştii cât mai multe despre ea. Există plante care aduc noroc, dar unele sunt purtătpare de ghinion. Deci, fii atentă la ce plantă aduci în casă!

Plante ce aduc noroc

Dacă vrei să ai noroc în casă, trebuie să achiziționezi una din aceste plante: Sporul casei, Begonii, Mușcate, Orhidei, Ferigi, Trandafiri pitici, Trifoi, Busuioc.

Alege plante în ghiveci

Acestea nu se vor ofili și nu va trebui să le arunci dupa o perioadă scurtă de timp, ci îți vor înfrumuseța în mod constant locuința.

Această prezentare necesită JavaScript.

Decorarea locuinței cu plante de cameră: idei

Decorarea livingului

În living sunt potrivite plantele de cameră de dimensiuni mari. Acestea trebuie să stea jos, pe podea, cât mai aproape de sursa de lumină naturală. Înainte de a cumpăra o plantă pentru living, asigură-te că ea nu va crește mai mult decât va  permite camera.

Decorarea livingului

Decorarea livingului

Decorarea dormitorului

Florile de cameră nu trebuie să lipsească din dormitor, căci și acolo vei avea nevoie de o sursă de oxigen!  Evită florile cu mirosuri puternice, căci te vor împiedica să respiri în timpul somnului.  Ar fi bine ca pentru dormitor să alegi plante ce nu fac flori, cu frunze rotunde.

Decorarea dormitorului

Decorarea dormitorului

Decorarea balconului

Balconul este un adevărat rai pentru flori, acestea având acces la sursa directă de lumină naturală. Îl poți umple cu toate florile  tale preferate, iar în serile de vară, te poți odihni acolo în liniște.

Decorarea balconului

Decorarea balconului

Spor la decorat cu flori!

© 2016, Handmade Moldova. Toate drepturile rezervate.
Te invitam pe Forum-ul nostru sa ne pui intrebari despre Handmade!

Lasă un răspuns