Decorarea nunții cu grâu

Decorarea nunții cu grâu poate fi o adevărată provocare pentru miri, atunci când își doresc o nuntă cu adevărat rustică.  Dacă organizezi nunta în această vară și îți dorești un decor deosebit, optează pentru nunta în stil rustic, decorată cu spice de grâu. Noi îți venim în ajutor cu unele sfaturi. Urmează-le, inspiră-te și bucură-te de o nuntă ca-n povești!

Decorarea nunții cu grâu: idei utile

Pentru a decora nunta cu grâu ai nevoie de multe spice de grâu uscat, pe care să le aranjezi dupa bunul tău plac. De asemenea, poți utiliza și ghiveciurile cu grâu încolțit. Vei crea astfel un decor extraordinar!

Această prezentare necesită JavaScript.

Aranjează spicele în carafele de la vin

Crează buchețele din câteva spice de grâu, pe care să le legi cu panglici tricolore. Pune-le în carafe de la vin, iar mai apoi, așează-le pe fiecare masă a invitaților.

Spice de grâu și flori de câmp

Pentru a adăuga un plus de culoare, între spicele de grâu adaugă și câteva flori de câmp, apoi aranjjează-le frumos fie în carafe, fie în sticle cu forme mai neobișnuite.

Această prezentare necesită JavaScript.

Invitații cu spice de grâu

Dacă vrei să-ți surprinzi invitații, pentru a-i anunța despre tema nunții, trimite-le invitații cu motive tradiționale, la care să adaugi și câte un spic de grâu uscat sau chiar verde.

Scaune decorate cu spice de grâu

Pentru un decor și mai neobișnuit, dar cu aer rustic, agață de speteaza scaunelor câte un buchețel din spice de grâu. Ai grijă ca acestea să fie bine fixate, pentru a nu te pomeni cu ele împrăștiate chiar în toiul nunții!

Spice de grâu pe șervețele

Șervețelele cu imprimeu de spice sunt ideale. Dacă nu ai astfel de șervețele, nu-ți fă griji, folosește acest truc: aranjează frumos șervețelul, apoi pune peste el câteva spice de grâu, pe care leagă-le cu ață de cânepă. Rezultatul va fi senzațional!

Această prezentare necesită JavaScript.

O nuntă frumoasă să ai!

© 2016, Handmade Moldova. Toate drepturile rezervate.
Te invitam pe Forum-ul nostru sa ne pui intrebari despre Handmade!

Lasă un răspuns