Decorațiuni handmade

Decorațiunile handmade întotdeauna au fost în vogă. Însă, dacă dorești să creezi un decor neobișnuit în încăpere, confecționarea deocrațiunilor din hârtie vintage este cea mai bună alegere. Aspectul vintage va oferi locuinței tale un aer de epocă și o va transforma într-o lume de poveste. Iată câteva idei de decorațiuni handmade pe care să le pui în practică și să te bucuri de un decor original!

Decorațiuni handmade: Coronița decorativă

Cine a spus că o coroniță decorativă  trebuie să îți înfrumusețeze locuința doar la Crăciun? O coroniță o poți face în orice anotimp, fiind ideală pentru ușa de la intrare, ornarea ferestrei  sau a oricărui colț din casă.

Pentru a confecționa o astfel de coroniță, ai nevoie de câteva foi dintr-o carte veche. Dacă acestea sunt îngălbenite, sunt tocmai potrivite, căci vor conferi decorațiunii un aer vintage.

Cum se confecționează: răsucește fiecare foaie pentru a obține cornulețe și lipește capătul rămas liber. Unește toate aceste cornulețe în formă de cerc, iar în centrul lor lipește o imagine colorată, un șirag de mărgele sau o floare confecționată din aceeași hârtie.

Coronița decorativă

Coronița decorativă

Decorațiuni handmade: Flori din hârtie

Dacă vrei să îți decorezi casa cu ghirlande din flori, le poți confecționa din hârtie vintage. Decupează petale din hârtie de la manuale vechi, apoi lipește-le pe toate în formă de floare. La mijloc poți lipi câte o mărgică, dupa care să le agăți pe toate de o ață, pe care să o atârni la fereastră, pe perete sau unde îți dorești tu.

Flori din hârtie

Flori din hârtie

Decorațiuni handmade: Inimioare din hârtie

Dacă ești îndrăgostit/ă și vrei să arăți tuturor acest lucru, decoreazăți casa cu inimioare din hârtie vintage. Pentru a le obține, ai nevoie de tipuri diferite de hârtie, cu imprimeuri cât mai diferite. Decupează câte două hârtii mai mici, apoi câte două mai mari și tot așa în funcție de câte straturi vrei să aibă acestea. Lipește hârtiile de dimensiuni mici în formă de inimioară și termină cu hârtiile cele mai mari la exterior. Agață-le de tavan sau de lustră.

Inimioare din hârtie

Inimioare din hârtie

Dupa ce vei confecționa aceste decorațiuni, nu ezita să ne arăți și nouă rezultatul!

Spor la muncă!

© 2016, Handmade Moldova. Toate drepturile rezervate.
Te invitam pe Forum-ul nostru sa ne pui intrebari despre Handmade!

Lasă un răspuns