Ce este Handmade Moldova?

Handmade Moldova este o platformă încă tânără. Scopul principal fiind susţinerea tuturor meşterilor artizani să-şi promoveze articolele şi de asemenea să le vândă! Platforma oferă acces direct către producător, astfel încât meşterul este mereu în văzul cumpărătorului sau a viitorului partener de afaceri!

Noi iubim arta, şi tot ce e legat de ea, de aceеa, credem că prin activitatea noastră, o să atragem tot mai mulți iubitori ai frumosului. Observăm o tendinţă extraordinară de creştere a interesului pentru artă, prin care fiecare îşi exprimă gândurile într-un mod original.

Cu ce scop a fost lansat Handmade Moldova?

Acest site are ca scop principal promovarea mesterilor autohtoni. Venim in ajutor tuturor persoanelor ce fac handmade in Tarisoara noastra, dar nu au posibilitatea de a-si vinde lucrarile, cum ar fi unele mamici care stau acasa cu copii si nu au timp sa mearga pe la diferite tirguri si expozitii. Pentru ele si pentru toti cei care vor sa-si vinda articolele handmade online, am facut aceasta platforma, unde isi pot crea propriul magazin, adauga produsele, iar noi, cu ajutorul partenerilor nostri si prin promovarea pe care o oferim, incercam aceste articole sa le vindem. Nu este atit de simplu cum pare, insa procesul a inceput, si noi incercam sa facem fata! De asemenea, cei ce vor sa achiziționeze un cadou potrivit pentru orice prilej, il invitam sa-si aleaga unul de aici, pentru ca doar la noi poti gasi un cadou cu adevarat original, creat cu multa dragoste si gingasie!

Care sunt obiectivele noastre?

  1. De a promovara platforma cel putin la nivel national.
  2. De a participarea la diferite evenimente de profil (tirguri, expozitii).
  3. De a contribui la cresterea numarului de mesteri pe platforma.
  4.  De a spori numarul de clienti.
  5.  De a mari numarul de vinzari online.

Avantajele mesterilor inregistrati pe Handmade Moldova

  • Avantajul principal al site-ului este auditoriul de care dispunem. Oamenii care acceseaza handmademoldova.com, sunt foarte bine targetati si ei au un scop sa achizitioneze un articol handmade. Ei au deja un interes special de a cumpara ceva, doar ca mai au nevoie de timp, ca sa prinda curajul si increderea in noi, pentru mesteri, asta inseamna marirea vinzarilor! De aceea este foarte important sa cream o imagine corespunzatoare , astfel incit auditoriul sa aiba incredere in mesterii nostri si in produsele lor si sa le recomande si familiei, prietenilor si cunoscutilor etc.
  • Propriul magazin online, cu statistica si comenzi proprii! Orice mester din platforma noastra, isi are magazinul personal, pe care il poate seta cum isi doreste, ca mai apoi, daca doreste sa-l prezinte tuturor. Acest magazin il putem numi si “Colectia Mesterului”, pentru ca acolo se afla doar produsele personale unde sunt incluse categoriile, feedback-ul, datele de contact, prin care cumparatorul poate lua legatura directa.
  • Marirea vinzarilor.
  • Promovarea Online. 
  • Lista continua.