Espadrilele se poartă cu stil în această vară!

Espadrilele sunt încălțămintea must-have al perioadei de vară. Ușoare, comode și stilate, acestea pot fi purtate la orice ținută, în orice perioadă a zilei. Nu știi cum să le porți corect? Nu îți fă griji! Noi îți venim în ajutor! Citește recomandările noastre în articolul de mai jos și ține minte: în această vară espadrilele se poartă cu stil!

Ce sunt espadrilele

Espadrilele sunt o încălțăminte ce își are originea din zona munţilor. Acestea au apărut acum mai bine de 700 de ani. Denumirea lor vine de la numele unei plante mediteraneene asemanatoare cu iarba, “esparto”, din care se împletea sfoara.  De la apariția lor și până în prezent,  această încălţăminte este făcută din materii prime naturale, cum ar fi bumbacul, iuta sau pielea, iar talpa este din sfoară (faţa exterioară a tălpi este cauciucată pentru a fi mai durabilă). Espadrilele sunt foarte uşoare, confortabile, nu trebuie să le porţi cu şosete şi îţi lasă pielea să respire.

Cum să porți espadrilele în această vară

Acestea  se găsesc  în diverse culori și imprimeuri , fapt care te va ajuta să le asortezi cu ușurință la orice ținută.

Poartă-le cu rochii

Dacă ești adepta rochiilor, dar nu vrei să te desparți de espadrile, poartă-le împreună! Fie că e vorba despre o rochie cu imprimeuri florale, în dungi sau din jeans, încălțămintea potrivită pentru ea să știi că sunt espadrilele!

La rochie

La rochie

Poartă-le cu jeanși

Pentru perioada de vară, din garderoba unei femei nu lipsesc jeanșii. Comozi și practici, aceștia pot fi combinați perfect cu o pereche de espadrile. Astfel, creezi ținuta potrivită pentru plimbări, picnicuri sau ieșiri în oraș.

La jeansi

La jeansi

Poartă-le cu fuste

Fie că alegi o fustă lungă sau scurtă, vaporoasă sau în stil sport, accesorizeaz-o cu o pereche de espadrile.  Astfel, vei fi gata să ieși cu prietenii în oraș cât ai bate din palme!

La fuste

La fuste

Dă frâu liber imaginaţiei şi accesorizează-ţi ţinutele cu cele mai diverse modele de espadrile!

[:]

© 2016, Handmade Moldova. Toate drepturile rezervate.
Te invitam pe Forum-ul nostru sa ne pui intrebari despre Handmade!

Lasă un răspuns