Decorațiuni de Crăciun din organza și tul

Decorațiuni de Crăciun din organza și tul
Organzaua și tulul este un material utilizat pe larg de către meșterii handmade. Cu ajutorul acestora, artizanii confecționează decorațiuni, accesorii sau bijuterii. Dacă îți dorești și tu să meșterești diverse ornamente din aceste materiale fine, noi îți venim în ajutor. Îți propunem în articolul de mai jos câteva idei creative de decorațiuni de Crăciun din organza și tul. Spor la muncă! (mai mult…)

Ce poți face din sârmă plușată

Decorațiuni din sârmă plușată
Sârma plușată este folosită de meșterii handmade la confecționarea diverselor decorațiuni. O poți găsi la magazinele specializate și poți face din ea jucării, ornamente sau orice altceva îți dorești tu. Nu uita ca atunci când meșterești din ea, să îi implici și pe cei mici în activități. Află din articolul de mai jos ce poți face din sârmă plușată! Atenție însă, capetele de la această sârmă sunt înțepătoare, de aceea trebuie să le îndoi un pic cu un patent! (mai mult…)

Idei de decorațiuni de iarnă din pahare de plastic

Decorațiuni de iarnă din pahare de plastic
Te-ai fi gândit vreodată că paharele din plastic pot fi transformate în decorațiuni pentru locuință? Acestea pot deveni în câteva minute jucării pentru brad, jucării pentru copii sau diverse suporturi. Dacă nu știi în ce să transformi paharele, noi îți venim în ajutor. Îți propunem în articolul de mai jos câteva idei de decorațiuni de iarnă din pahare de plastic. (mai mult…)

3+1 activități creative pentru o zi de duminică

Activități creative
Duminica este o zi pe care trebuie să o petrecem în familie, alături de cei dragi. Dacă îți dorești să petreci o astfel de zi într-un mod deosebit, organizează diverse actiități pentru cei dragi. Astfel, vei petrece timp de calitate, iar amintirile de familie vorfi cele mai frumoase. Noi îți venim în ajutor și îți propunem 3+1 activități creative pentru o zi de duminică! (mai mult…)

Idei de globuri handmade pentru decorarea mesei de Crăciun

Globuri handmade pentru decorarea mesei de Crăciun
Deja ai pregătit darurile pentru cei dragi și meniul pentru masa de Crăciun? Ar fi bine să fii atentă nu doar la bucatele ce le vei pune în fața invitaților, ci să  înfrumusețezi masa și cu câteva decorațiuni handmade, pe care le poți face chiar tu, din ceea ce găsești prin casă. Rezultatul va fi senzațional, de aceea îți propunem în articolul de mai jos câteva idei de globuri handmade pentru decorarea mesei de Crăciun! (mai mult…)