Există numeroase prilejuri de a oferi cadouri celor dragi sau cunoscuților – zile de naștere, onomastici, nuntă, petreceri de casă nouă, etc. Dar ce faci atunci când nu ai timp să umbli prin magazine dupa cumpărături,  ești în pană de inspirație sau când pur și simplu nu cunoști foarte bine persoana, dar vrei să surprinzi cu ceva ieșit din comun? Există o lege nescrisă care spune că o jumătate din efectul unui cadou este surpriza. Poți surprinde plăcut prin ambalajul cadoului oferit. Dacă nu știi cum să faci un cadou creativ, noi îți venim în ajutor cu unele idei care, puse în practică, cu siguranță vor surprinde plăcut persoana vizată.

Contează ambalajul

Scopul unui cadou creativ este acela de a face să zâmbească persoana căreia îi este destinat. Or, acest lucru îl poți obține oferindu-i cadoului un ambalaj deosebit. Ambalajul nu trebuie nicidecum să trădeze conținutul.

  • Dacă nu ai la îndemână hârtie specială pentru cadouri, poți folosi hârtie creponată, ziare  sau reviste. Cadouri precum cosmetice sau accesorii pot fi puse într-o cutiuţă de carton, împachetată cu astfel de pagini.Le poți decora cu nasturi, mărgele, rămurele verzi.
Impachetam creativ cadourile

Impachetam creativ cadourile

  • De asemenea, dacă alegi hârtie obișnuită pentru cadouri, o poți pune în mai multe straturi, iar pe fiecare strat să lași câte un mesaj pentru persoana căreia îi este destinat darul.
  •  Poți ”ascunde” un cadou într-o cutie simplă, fără alte inscripții, iar pe ea să lipești un mesaj frumos care să completeze cadoul.
Idei de impachetare a cadourilor

Idei de impachetare a cadourilor

  • Dacă vrei să oferi un cadou plat, îl poți pune într-un bloc de desen. Trebuie doar să lipești colțurile și marginile foilor, iar apoi să decorezi dupa bunul plac cu năsturei sau mărgele.
  • O metodă interesantă de personalizare a cadoului este să apelezi la tehnici de înfrumuseţare a hârtiei de ambalaj. Trebuie doar să decupezi diferite forme din hârtie colorată, iar apoi să decorezi hârtie dupa bunul plac.
Idei de impachetare a cadourilor

Idei de impachetare a cadourilor

  • Dacă vrei ca darul tău să fie unul memorabil, împachetează-l cu ajutorul unor eşarfe sau batiste. Indiferent că sunt simple sau colorate, pot fi legate creativ pentru a-i surprinde pe cei dragi încă de la ambalaj.
  • În cazul în care oferi în dar obiecte mici, precum inel sau alte bijuterii, atunci apelează la cutiuțe făcute chiar de tine. Le poți decupa din diverse feluri de hârtie, iar apoi le vei decora cu o fundă mare,  pentru a-i oferi un artificiu vizual suplimentar.
Idei de impachetare a cadourilor

Idei de impachetare a cadourilor

Spor la împachetat cadouri deosebite!

Nu uita: cele mai frumoase cadouri handmade le găsești aici. Alege-l pe cel dorit, comandă-l, iar noi ți-l livrăm chiar la ușa casei tale!

© 2016, Handmade Moldova. Toate drepturile rezervate.
Te invitam pe Forum-ul nostru sa ne pui intrebari despre Handmade!

Lasă un răspuns