Oglinzi decorate

Îți dorești să oferi o notă personalizată casei tale cu o oglindă nouă, dar nu ai suficiente resurse financiare pentru a o achiziționa? Nu-i nimic! Noi îți prezentăm câteva idei creative de a retransforma oglinda veche. Ai nevoie doar de timp, imaginație și materiale recilabile. Cu puțină îndemânare, în scurt timp vei decora o oglindă de toată frumusețea.

1.Oglindă decorată cu sfoară

Ci suguranță ai prin casă o bucată de sfoară pe care te gândeai să o arunci. Uite că din aceasta poți face o ramă frumoasă pentru oglinda ta. Ai nevoie de clei fierbinte cu care să lipești sfoara de marginile oglinzii, dându-i forma dorită.

Oglinda decorata cu sfoara

Oglinda decorata cu sfoara

2.Oglindă decorată cu rigle

La fel ca mai sus, ai nevoie de clei fierbinte și multe rigle. Lipește riglele de marginea oglinzii. Dacă oglinda este rotundă, vei obține un soare care îți va lumina încăperea în zilele posomorâte, dar îți va arăta și cît de frumoasă ești.

Oglinda decorata cu rigle

Oglinda decorata cu rigle

3.Oglindă decorată cu linguri din plastic

Dacă ai prin casă linguri din plastic pe care nu le folosești, poți decora cu ele oglinda. Lipește lingurile de marginile acesteia, dându-le forma dorită. Vei obține o floare albă și frumoasă.

Oglinda decorata cu linguri din plastic

Oglinda decorata cu linguri din plastic

4.Oglindă decorată cu dopuri de plută

Vinul l-ai consumat, iar dopurile de plută le-ai depozitat într-un sertar. Iată că e timpul să le scoți d ela naftalină și să le faci utile, dându-le o mouă viață. Cu ajutorul lor poți face o ramă de toată frumusețea pentru oglinda ta.

Oglinda decorata cu dopuri de pluta

Oglinda decorata cu dopuri de pluta

5.Oglindă decorată cu bucăți de lemn

Recent ai tăiat lemne. Nu arunca surcelele. Din ele poți face o ramă deosebită pentru oglinda de la baie. Alege surcele de aceeași mărime, curăță-le și lipește-le de marginile oglinzii. Rama este gata și te poți bucura de ea, admirându-te în noua oglinjoară.

Oglinda decorata cu bucati de lemn

Oglinda decorata cu bucati de lemn

Spor la muncă și multă inspirație!

© 2016, Handmade Moldova. Toate drepturile rezervate.
Te invitam pe Forum-ul nostru sa ne pui intrebari despre Handmade!

Lasă un răspuns