Decoram cu panza iuta

Pânza iuta sau pânza de sac, cunoscută încă din vechime și prezentă în casa tuturor,  a devenit în prezent foarte folosită în decorațiunile pentru casă. Această pânză este foarte rezistentă, iar decorarea cu ea adaugă o nota rustică, dar elegantă  în casa ta, indiferent unde alegi să o pui. Handmademoldova îți vine în ajutor cu unele idei de reutilizare a pânzei iuta.

O geantă

Meșterindu-ți o geantă din pânză iuta vei avea un accesoriu deosebit și original, care poate fi folosit atât la ieșirile în oraș, cât și la cumpărături. Fii sigură că vei atrage toate privirile!

Geanta din pânză iuta

Geanta din pânză iuta

Inimioare

Inimioarele decorative întotdeauna își vor găsi un loc în casa ta. Pentru a le confecționa ai nevoie de pânză de iuta, sintepon, foarfece, ac, ață, mărgele. Decupează din pânză formele pentru inimioare, aplică pe ele mărgeluțele, coase-le, apoi umple inimioarele cu sintepon și decorează unde crezi de cuviință.

Inimioare din panza de iuta

Inimioare din panza de iuta

Perdele

Perdelele din pânză de iuta  sunt deosebite. Pe lângă faptul că sunt ecologice, acestea arată și bine, dând camerei un farmec aparte. De poți convinge de asta admirând imaginea de mai jos. În plus, pânza fiind groasă, nu permite pătrunderea razelor de soare, fiin o protecție bună în zilele însorite de vară. De asemenea, materianul se șifonează greu, ceea ce îți va ușura munca dupa spălarea lor.

Perdele din pânză iuta

Perdele din pânză iuta

Hăinuță pentru ghiveciurile cu flori

Pentru a decora ghiveciurile din casă nu ai nevoie de mulți bani, ci doar de pânză de iuta, foarfece și sfoară.  Taie bucata de pânză necesară, înfășoară cu ea ghiveciul, apoi fixeaz-o cu ajutorul sfoarei. O poți decora cu o fundă colorată.

Decor pentru ghiveciuri

Decor pentru ghiveciuri

Coroniță decorativă

O coroniță primăvăratică, care să îți decoreze ușa și să-ți întâmpine frumos oaspeții este tocmai potrivită pentru acest sezon, când astfel de coronițe sunt în vogă. Urmărește tutorialul din imagine pentru a o confecționa.

Coronita pentru usa

Coronita pentru usa

Tapițerie pentru scaune

Cu ajutorul acestei pânze poți dao nouă viață scaunelor tale. Ai nevoie doar d eun ciocan și câteva cuie, cu ajutorul cărora să fixezi pânza.

Tapițerie pentru scaune

Tapițerie pentru scaune

Spor la lucru!

© 2016, Handmade Moldova. Toate drepturile rezervate.
Te invitam pe Forum-ul nostru sa ne pui intrebari despre Handmade!

Lasă un răspuns