Mărturii handmade pentru botez

Pentru a face fericiți invitații ce îi vei avea la petrecerea de botez a copilului tău, ai nevoie de mărturii handmade pentru botez. Acestea sunt la mare căutare în acest an și pot fi confecționate atât de tine, cât și achiziționate de la meșterii handmade de la noi. Dacă îți dorești să confecționezi singură mărturii handmade pentru botez, noi îți venim în ajutor cu 5 idei creative. Inspiră-te din ele și cu siguranță îi vei uimi pe toți cei prezenți la eveniment!

Mărturii handmade pentru botez: Cutiuțe cu bomboane

Pentru a confecționa diverse cutiuțe cu bomboane ai nevoie de hârtie, foarfece, lipici și imaginație. Meșterește-le dupa bunul tău plac, iar mai apoi umple-le cu bomboane. Invitații vor fi încântați de atenția dulce ce le-o vei oferi.

Cutiuțe cu bomboane

Cutiuțe cu bomboane

Mărturii handmade pentru botez: Bijuterii pentru doamne

Tot la petrecerea de botez le poți dărui doamnelor prezente câte o bijuterie confecționată de tine. În magazinele specializate găsești toate materialele necesare pentru a face aceste bijuterii. Dacă găsești o inscripție cu numele copilului, nu ezita să o achizișionezi și să o agăți la bijuterie.

Bijuterii pentru doamne

Bijuterii pentru doamne

Mărturii handmade pentru botez: Breloc pentru domni

Nu poți trece cu vederea domnii invitați la petrecere. Pentru aceștia confecționează câte un breloc. Ca și în cazul bijuteriilor, materialele necesare le vei găsi în magazinele de artizanat. Îți trebuie doar puțină imaginație și brelocul va fi confecționat în doi timpi și trei mișcări!

Breloc pentru domni

Breloc pentru domni

Mărturii handmade pentru botez: Rame foto cu bebeluș

Cu siguranță ai reușit să faci câteva poze cu cel mic. Ce-ai zice dacă ai dărui una dintre ele și invitaților? Le poți înrăma frumos, le împachetezi într-un mod cât mai original și le dăruiești invitaților atunci când pleacă de la petrecere. Ajunși acasă, vor fi uimiți să descopere poza celui pe care l-au încreștinat recent!

Rame foto cu bebeluș

Rame foto cu bebeluș

Mărturii handmade pentru botez: Miniprăjituri în cutiuțe

Dacă ești un cofetar iscusit, surprinde-i plăcut pe invitații tăi, oferindu-le câte o miniprăjiturică personalizată. Împachetează-le frumos și oferă-le cu drag!

Miniprăjituri în cutiuțe

Miniprăjituri în cutiuțe

Dacă vei face în curând o petrecere de botez, suntem sigură că vei pune în practică una dintre ideile noastre. Nu ezita să ne arăți și nouă rezultatul!

Spor la muncă!

© 2016, Handmade Moldova. Toate drepturile rezervate.
Te invitam pe Forum-ul nostru sa ne pui intrebari despre Handmade!

Lasă un răspuns