Decoruri din becuri

Îți place să protejezi natura, dar și să creezi obiecte inedite? Atunci acest articol e pentru tine. Azi îți propunem câteva idei pentru reciclarea becurilor. Dacă ai în casă becuri care s-au ars, nu le arunca la gunoi. Le poți transforma în decorațiuni interioare minuate pentru casa ta sau, de ce nu, în cadouri personalizate pentru cei dragi. Tot de ce ai nevoie este imaginație, răbdare și îndemânare. Cu puțin efort și atenție, din mâinile tale vor ieși adevărate opere de artă.

Cum pregătești becul pentru reciclare

Pentru început, trebuie să scoți cu grija filamentul din bec.  Ține cont de faptul că te poți tăia foarte ușor cu sticla becului dacă nu ești suficient de atentă. Îți recomandăm să lucrezi cu grijă, astfel încât nici becurile să nu le spargi. Urmează instrucțiunile din imaginea de mai jos, iar mai apoi, pune în practică ideile propuse de noi.

Curatarea becului

Curatarea becului

Mini-lampă de aur pentru decor

Colorează becurile cu vopsea-spray de culoare aurie, prinde-le câte o sfoară și decorează cu ele.

Mini-lampi de aur

Mini-lampi de aur

Mini-terariu

Pentru a face un mic terariu ai nevoie de un bec în care să pui nisip, plante decorative și o mini- figurină reptilă. Găsește un suport rotund pe care să pui mini-terariul, astfel încât să nu cadă.

Mini - terariu

Mini – terariu

Mini-vaze suspendate

Un aranjament decorativ excepțional poți face cu ajutorul unor becuri în care trebuie doar să pui un pic de apă și câteva floricele cu coada scurtă . Îți rămâne doar să le atârni deasupra mesei din sufragerie.

Vaze suspendate

Vaze suspendate

Mini-recipiente pentru condimente

Pentru a face containere comode și originale din becuri, trebuie să urmezi acești pași: Ia capacele de la sticlele obișnuite de plastic și acoperă cu ele orificiul becului în care ai pus diverse condimente. Capacele se potrivesc perfect! De asemenea, poți folosi și dopurile de plută pentru a păstra recipientele închise. Realizează un suport din lemn pe care să le pui.

Recipiente pentru condimente

Recipiente pentru condimente

 

© 2016, Handmade Moldova. Toate drepturile rezervate.
Te invitam pe Forum-ul nostru sa ne pui intrebari despre Handmade!

Lasă un răspuns