Modele creative de vaze reciclate

Modele creative de vaze – de ele ai nevoie pentru a te inspira și a crea cele mai deosebite vaze. Acestea îți vor fi de ajutor atunci când vei avea la dispoziție un pic de timp liber și chef de a ceva original. O vază unică, în care să pui florile decorative sau vii, întotdeauna îți va bucura privirile și îi va uimi pe oaspeții ce-i vei avea. Iată câteva idei de vaze pe care le poți face din ceea ce ai prin casă.

Modele creative de vaze: Vază din borcane

Pentru a realiza acest tip de vază, ai nevoie de un borcan pe care nu-l mai folosești, dar pe care trebuie să-l vopsești și să-i aplici unele decorațiuni pentru a-l transforma  într-o vază extrem de frumoasă. Îți va mai trebui un spray cu vopsea colorată, câteva panglici colorate sau dantelă (poți folosi chiar bucăți de textile) și clei fierbinte.

Pentru început, curăță borcanele de impurități și etichete.  Cu ajutorul sprayului aplică vopseaua și lasă la uscat. Dupa ce s-a uscat bine, lipește diverse decorațiuni, folosind cleiul fierbinte.  Pune în el câteva flori și bucură-te de ele!

Vază din borcane

Vază din borcane

Modele creative de vaze: Vază din bec

Dacă vrei să îți confecționezi ție o vază cool sau să faci una cadou, noi îți propunem o idee ingenioasă pentru a o meșteri. Vei avea nevoie de un bec neutilizabil, căruia va trebui să îi scoți fitilul și să îl prinzi pe un suport de metal, vopsit în prealabil. Pune în această vază câteva flori de câmp, așeaz-o pe birou și admiră-ți creația!

Vază din bec

Vază din bec

Modele creative de vaze: Vază din sticlă

Pentru a aduce la viață un spațiu fără prea multe decorațiuni, ai nevoie de o vază mai deosebită. O poți face dintr-o sticlă cu o formă neobișnuită. Cu ajutorul sprayului cu vopsea, coloreaz-o, apoi pune în ea câteva flori. Cu siguranță, vei oferi încăperii o nouă viață!

Vază din sticlă

Vază din sticlă

Dacă ai pus în practică una din aceste idei, nu ezita să ne arăți și nouă rezultatul!

Spor la muncă!

© 2016, Handmade Moldova. Toate drepturile rezervate.
Te invitam pe Forum-ul nostru sa ne pui intrebari despre Handmade!

Lasă un răspuns