Tortul miresei primavara

În articolul anterior ți-am prezentat patru tematici de nuntă, din care o poți alege pe cea potrivită ție. Azi îți propunem alte câteva idei din care să te inspiri. Nu uita: atrage atenția la detalii, căci anume acestea fac diferența dintre nunta ta și celelalte nunți. Un decor făcut cu mâinile tale va fi mult mai apreciat de invitați, iar laudele la adresa ta nu vor întârzia să apară.

Nunta primăvăratecă

Nimic nu poate fi mai frumos decât să pornești în doi prin viață în anotimpul reînvierii naturii. Dacă alegăi să faci nunta în această primăvară, trebuie să ții cont de un singur detaliu: alege culori cât mai pastelate, pudrate, deschise la culoare, dar vii. De asemenea, luna potrivită pentru a juca o nuntă primăvăratecă este luna mai, deoarece anume atunci  temperatura este mai ridicată, dar nu este încă prea cald,  iar tu poți organiza nunta chiar în aer liber. Cu puțină imaginație, poți crea un decor excepțional.

Această prezentare necesită JavaScript.

Nunta albastră

Albastrul este o culoare ce îmbină cerul și marea. O nuntă în culori albastre va pune accent pe atmosferă de vis, naturalețe și finețe.  Dacă decizi să-ți decorezi nunta în culoare albastră și dorești să sugerezi o atmosferă marină, alege nuanțe pale, iar pentru o seară romantică alege albastrul intens.

Această prezentare necesită JavaScript.

Nunta vintage

Poți recrea eleganța și stilul anilor trecuți printr-o nuntă vintage. Pentru asta  ai nevoie de imaginație și de câteva detalii la care să atragi atenția. Meșterești  invitații din hârtie cu aspect învechit, optezi pentru o clădire cu arhitectură interbelică, alegi o formație de jazz ca în filmele vechi, vestimentație și coafură din secolul trecut și nunta vintage este gata!

Această prezentare necesită JavaScript.

Nunta eco

Această nuntă iese din tipare prin originalitatea sa și se dedică mirilor care iubesc natura, căci nunta eco trebuie să aibă loc numaidecât în sânul naturii. Pentru o nuntă cu adevărat eco, trebuie să alegi produse autohtone pentru prepararea mâncării, iar decorarea să fie cât mai simplistă și naturală. De asemenea, pe cât e posibil, folosește lumina naturală, reducând consumul energiei electrice.  Decorează mesele cu multe lumânări care vor fi aprinse noaptea. Vei crea un decor de-a dreptul romantic!

Această prezentare necesită JavaScript.

 

© 2016, Handmade Moldova. Toate drepturile rezervate.
Te invitam pe Forum-ul nostru sa ne pui intrebari despre Handmade!

Lasă un răspuns