Nunta in aer liber

Nunta în aer liber este un eveniment ce prinde contur în mijlocul naturii, printre copaci și iarbă. Poți opta pentru o nuntă cu ferigi, mușchi de copac și crengi de brad, sau pentru o nuntă în aer liber cu multiple flori colorate și un decor neobișnuit. Iată câteva idei de nuntă în sânul naturii!

Nunta în aer liber cu oglinzi

Dacă vrei o nuntă cu accente vintage, în sânul naturii, oglinzile și tablourile sunt tocmai potrivite. Poți folosi oglinzile atârnate de ramurile copacilor sau pe mese. De asemenea, poți adăuga sticluțe, sfeșnice și lumânări.

Decor cu oglinzi

Decor cu oglinzi

Nunta în aer liber cu flori

Ca baze naturale pentru decor alege chiar ceea ce îți oferă natura: flori. Decorează locul pentru petrecere utilizând găleți în care să pui flori de sezon, flori sălbatice și ierburi diverse. Pentru un decor și mai neobișnuit, adaugă prinre ele și câteva spice de grâu.

Decor cu flori

Decor cu flori

Nunta în aer liber iluminată cu lămpi handmade

În seara petrecerii cu siguranță vei avea nevoie de iluminarea spațiului. De fapt, iluminatul este unul dintre cele mai importante detalii. Un iluminat potrivit îți va transforma nunta într-un eveniment de neuitat. Optează pentru lămpi handmade, pe care le poți face chiar tu. Pe masa invitaților aranjează lumânări decorative pe care le veți aprinde seara, pentru un aer mai romantic. Pentru un plus de eleganță și mister, folosește ghirlande de lumini, candelabre, borcane cu becuri în ele, felinare, lampioane, etc.

Decor cu lumini

Decor cu lumini

Nuntă în aer liber cu scări de lemn

Utilizând scările de lemn în decorarea nunții în aer liber, îți vei uimi toți invitații prin orignalitatea de care dai dovadă.  Folosește scara de lemn mobilă pentru a face un suport minunat de candybar  sau atârnând de ea diverse decorațiuni handmade. Pentru o atmosferă romantică, utilizează vase de sticlă sau borcane  în care să pui câteva lumânări, bilețele de dragoste sau flori, pe care să le aranjezi pe rafturile scării.

Decor cu scara de lemn

Decor cu scara de lemn

O nuntă ca-n povești să ai!

© 2016, Handmade Moldova. Toate drepturile rezervate.
Te invitam pe Forum-ul nostru sa ne pui intrebari despre Handmade!

Lasă un răspuns