Obiecte decorative croșetate

Obiecte decorative croșetate – de ele vei avea nevoie pentru a crea un decor neobișnuit în casa ta. Acestea sunt potrivite oricărei încăperi, dând senzația de confort și căldură. Deși mulți consider că aceste obiecte sunt caracteristice mediului rural, nu puțini sunt cei care achiziționează astfel de decoruri pentru locuință.

Asemenea obiecte au existat din cele mai vechi timpuri, încă în Egiptul Antic.  Prima  breaslă de acest gen a fost înființată în anul 1527, în Paris.

La începuturi, croșetatul se realiza manual,  dar mai apoi mașinile au început să facă astfel de obiecte.

Dacă și tu preferi obiecte decorative croșetate, dar nu știi ce să alegi, noi îți venim în ajutor cu unele idei.

Obiecte decorative croșetate: ce să alegi

Huse pentru vaze

Ai prin casă sticle sau borcane cu o formă mai deosebită? E cazul să le oferi o nouă viață și să le transformi în obiecte decorative. Croșetează pentru ele huse de diferite culori și folosește-le ca obiecte decorative sau în calitate de vaze pentru flori.

Obiecte decorative croșetate

Obiecte decorative croșetate

Pernuțe decorative

Clasicele mileuri care mai înainte înfrumusețau casa, acum nu mai sunt în vogă. Le poți transforma în huse pentru pernuțe, pe care să le pui pe canapeaua din colțișorul de relaxare sau chiar în dormitor. Poți coase aceste mileuri pe fața de pernă sau din ele poți face o husă de forma acestora.

Obiecte decorative croșetate

Obiecte decorative croșetate

Pătură croșetată

Dacă pernuțele sunt potrivite oricărui sezon, atunci pentru sezonul rece îți poți croșeta o pătură, care să îți încălzească serile în care vei citi la gura sobei sau, înfofolită în ea, vei savura din ceaiul preferat. De asemenea, ar fi un accesoriu ideal pentru fotoliu.

Obiecte decorative croșetate

Obiecte decorative croșetate

Ceas croșetat

Ceasul de pe perete s-a învechit, dar nu vrei să-l arunci pentru că-ți este foarte drag. Îi poți oferi o nouă viață cu ajutorul unui mileu croșetat, amplasat în mijlocul acestuia.  Astfel, îi vei chimba aspectul și-l vei transforma într-un obiect decorativ neobișnuit.

Obiecte decorative croșetate

Obiecte decorative croșetate

Dacă nu știi să croșetezi, dar îți dorești un astfel de obiect, accesează acest link și alege ceea ce îți place. Comandă, iar noi îți livrăm obiectul direct la domiciliu!

© 2016, Handmade Moldova. Toate drepturile rezervate.
Te invitam pe Forum-ul nostru sa ne pui intrebari despre Handmade!

Lasă un răspuns