Organizarea dulapului cu papuci

Organizarea dulapului cu papuci pare, la prima vedere, un lucru destul de ușor. Află, însă, că nu este chiar așa! Atunci când îți organizezi dulapul cu papuci trebuie să ții cont de unele reguli, pe care noi ți le prezentăm în articolul de mai jos. Ține cont de ele și bucură-te de un dulap frumos aranjat! În plus, îți prezentăm și câteva idei creative de aranjare a încălțămintei în dulap!

Sfaturi de organizare a dulapului cu papuci

Organizarea dulapului cu papuci în funcție de stil

Dacă ai multe perechi de papuci, îi poți aranja în dulap în funcție de ținuta ce o îmbraci. Astfel, pentru o ținută port îți va fi mult mai ușor să alegi o pereche de ghete, iar pentru o ținută de seară, pantofii îți vor fi mereu la îndemână.

Organizarea dulapului cu papuci în funcție de culoare

De asemenea, dacă ai mai multe perechi de papuci, dupa ce îi organizezi în funcție de stil, aranjează-i mai apoi în funcție de culoare. De asemenea, îi vei găsi mult mai ușor pe cei potriviți hainelor alese de tine pentru a fi purtate în ziua respectivă.

Idei creative de organizare a dulapului cu papuci

O bibliotecă

Dacă ai o bibliotecă mare, dar pe care vrei să o dai la gunoi, cu ușurință o poți transforma în bibliotecă pentru… papuci. Rafturile acesteia vor deveni locul perfect de depozitare a încălțămintei. În plus, papucii îți vor fi mereu la îndemână.

Organizarea dulapului cu papuci

Organizarea dulapului cu papuci

Loc personalizat

Dacă ai mai puține perechi de încălțăminte, atunci îți poți meșteri un dulap personalizat pentru depozitarea acesteia, în dependență de lungimea papucilor. Pentru cizme, rafturile vor fi mai înalte, iar pentru ghete sau pantofi – mai joase.

Organizarea dulapului cu papuci

Organizarea dulapului cu papuci

Dupa ușă

Dacă nu ai în casă suficient spațiu pentru a-ți face un raft special de depozitare a încălțămintei, o poți pune…dupa ușă. Prinde câteva rafturi pe peretele din spatele unei uși. Astfel, vei economisi spațiu. Ai doar grijă ca încălțămintea să fie întotdeauna curată, pentru a nu răspândi miros și murdărie în încăpere.

Organizarea dulapului cu papuci

Organizarea dulapului cu papuci

Suntem siguri că ai găsit în acest articol câteva idei pe care ești gata să le pui și tu în practică. Spor la muncă și nu uita să ne arăți și nouă rezultatul!

© 2016, Handmade Moldova. Toate drepturile rezervate.
Te invitam pe Forum-ul nostru sa ne pui intrebari despre Handmade!

Lasă un răspuns