Primavara in casa

Odată cu sosirea primăverii deschidem larg ușile și geamurile și lăsăm soarele să ne intre în case. Dar pentru a o simți pe deplin, ce-ai zice dacă am decora casa în culori vesele și jucăușe? Noi îți venim în ajutor cu câteva idei pe care le poți realiza având la îndemână fundițe, floricele și mărgele.

1.Ghiveciuri în hăinuțe colorate

Ai nevoie de multă imaginație și de panglică colorată. Confecționează din ea fundițe de diferite mărimi și modele, lipește-le pe ghiveci și pervazul se va transforma într-o bucățică de rai.

Ghiveci decorat

Ghiveci decorat

2.Coroniță pentru ușă

Ai nevoie de bucăți de fetru colorat, o bază pentru coroniță, flori artificiale, clei fierbinte, mărgele, fundițe și orice altceva ce ai vrea să fie pe coroniță. Din bucățile de fetru decupează frunzulițe și flori de diferite dimensiuni. Iar cu ajutorul cleiului lipește pe bază toate materialele. La final, vei obține o coroniță de toată frumusețea pe care, cu ajutorul unui sistem de agățare, o poți atârna de ușă.

Coronita de primavara

Coronita de primavara

3.Floare din fotografii

Ai nevoie de fotografii colorate cu tine și cei dragi. Întinde toate fotografiile pe perete, în forma unei flori (orice floare). Apoi lipește-o pe fiecare folosind scotch dublu, la distanțe egale una de alta. Nu uita: la final trebuie să se vadă floarea.

Fotografii primavaratice

Fotografii primavaratice

4.Vază handmade

Cumpără periodic flori de primăvară pentru a-ți înfrumuseța locuința. Dacă nu ai o vază potrivită, poți crea una chiar cu mâinile tale. Ai nevoie de un borcan, ață de cânepă, mărgele colorate, clei fierbinte și fundițe. Cu ața de cânepă înfășoară borcanul pentru a-i da un aer vintage, iar cu fundițele și mărgelile ce le ai la îndemână, decorează borcanul dupa bunul plac, lipind totul cu lei fierbinte. Pune florile în vază, toarnă-le apă și bucură-te de mirosul și frumusețea lor.

Vaza din borcan

Vaza din borcan

5.Perne colorate

Adă primăvara și în pat! Pentru asta ai nevoie de material colorat, foarfecă și lipici. Taie din material pătrățele de aproximativ 5 centimetri. Desenează pe fiecare pătrat câte o spirală, apoi taie. Ia fiecare secțiune de material și învârte-o până obții o formă de floare și lipește la final. Taie o inimă din același material și lipește floricele de diferite culori pe ea, apoi transfer-o pe o pernă și lipește din nou.

Perne decorate

Perne decorate

Echipa HandmadeMoldova vă dorește Inspirație multă și spor la muncă!

 

 

 

 

[:]

© 2016, Handmade Moldova. Toate drepturile rezervate.
Te invitam pe Forum-ul nostru sa ne pui intrebari despre Handmade!

Lasă un răspuns