Promovează-ți brand-ul și produsele tale handmade

Nu mai irosi timp și bani pe surse informative

Majoritatea platformelor din MD se bazează pe știri din diferite categorii, prin care doar o știre actuală poate aduce mai mult trafic, noi însă, devenind de curând cel mai citit blog handmade din Moldova publicăm articole care sunt mereu în căutare, ceea ce ne diferențiază de toate celelalte platforme informaționale, altfel spus articolul tău publicat pe Handmade Moldova va fi mereu actual.

Iată câteva prerogative despre această ofertă.

Simplu

E destul să ne dai informația pe care ți-o dorești s-o postam despre tine sau brand-ul tău și câteva imagini personale, iar noi vom face un articol cu adevărat frumos și gata să-ți aducă beneficii, nu-l vom posta până nu dai acordul.

Econom

După cum ai observat, majoritatea platformelor iau o groază de bani, doar pentru ca să scrie un mic articol sau o informație despre tine sau brand-ul tău, noi însă am micșorat prețurile, așa încât să fie comod și pentru tine și pentru noi.

Efectiv

De la inceput ne-am bazat pe un auditoriu bine format și efectiv, astfel încât cei înteresați de handmade ne vizitează cel mai des, asta ne oferă șansa să promovăm brand-ul tău persoanelor înteresate de tine și de produsele tale.

E pentru tine această ofertă sau nu?

Din start îți spunem că dacă nu ai nici o tangență cu handmade sau cel puțin cu arta atunci sigur că nu vom putea lucra împreună, dar dacă meșterești articole handmade, faci concursuri/evenimente ce conțin articole handmade, ai o afacere cu handmade și multe alte activități ce contin lucru de mână atunci noi suntem alegerea ta perfecta!

Vezi mai jos ce-ți propunem.

Vrei aceste oferte gratis? Citește asta 😉

SIMPLU €20 pe articol
  • 1 articol pe blog
  • Publicat in pagina noastră de Facebook
  • Publicat in pagina noastră de Pinterest
  • Notificarea audientei (Web Push)
ÎMI PLACE

Întâi facem, apoi plătești

Înainte de a primi plata de la tine, vrem să ne asigurăm ca ești mulțumit de conținutul articolului pe care îl vom posta, doar după ce rămâi mulțumit, primim plata!

Despre ce trebuie să faci mai departe și pentru mai multe detalii despre plată, te rugăm să ne contactezi prin formularul de mai jos!

Sau la nr. +37369093494