Schimbă atmosfera din casă

[:ro]

Atmosfera din casă poate fi schimbată ușor și fără prea mari investiții. Micile detalii de design interior sunt cele care fac diferența și îți transformă locuința în una modernă și confortabilă. Dacă și tu vrei să redecorezi locuința, să schimbi atmosfera din casă, acum e momentul s-o faci, căci e tocmai anotimpul potrivit! Iar noi îți venim în ajutor cu câteva trucuri utile.Urmează-le, inspiră-te și decorează cu gust!

Aruncă ceea ce nu îți place și nu este util

Pentru fiecare obiect ce-l ai în casă, întreabă-te două lucruri: dacă îți place și îți este util. Dacă răspunsul este negativ, atunci aruncă-l! Aruncă tot ce crezi tu că este inutil. Astfel, vei fi înconjurat/ă doar de obiectele pe care le iubești și care îți produc plăcere atunci când le privești. În plus, în locuința ta va rămâne mai mult spațiu liber.

Aruncă ceea ce nu îți place

Aruncă ceea ce nu îți place

Covorul – punctul de pornire în decorare

Dacă ai un covor în mai multe culori, decorează încăperea utilizând nuanțele de pe el. Alege orice culoare pentru prnuțe, draperii sau tablouri.

Covorul – punctul de pornire

Covorul – punctul de pornire

Îmbină formele pătrate cu cele rotunde

Pentru a nu-ți obosi privirile, trebuie să îmbini formele.  Alături de obiectele cu forme pătrate – geamuri, canapea, ușă, tablouri, masă, televizor, adaugă și altele rotunde – covor, farfurii, abajur, pernuțe, oglinzi. Astfel, vei armoniza spațiul.

Îmbină formele

Îmbină formele

Folosește tablouri

Tablourile vor da viață și personalitate încăperii. Atunci când vrei să alegi un anumit tablou, trebuie să ții cont de mărimea peretelui pe care vrei să-l pui și de ceea ce vrea să transmită acesta. De asemenea, tabloul trebuie să se potrivească cu stilul casei și cu mobila.

Folosește tablouri

Folosește tablouri

Alege tema decorului și schimbă atmosfera din casă

Tema în care îți decorezi casa este extrem de importantă, deoarece în dependență de aceasta vei achiziționa obiectele de decor și mobilierul.

Alege tema

Alege tema

Schimbă atmosfera din casă cu așternuturi deosebite

Dacă nu vrei să schimbi tapetul sau să zugravești, cel mai bine e să schimbi des așternuturile. Astfel, ai posibilitatea să experimentezi, să încerci diferite combinații. Te costă puțin și schimbi ambientul foarte ușor.

Schimbă așternuturile

Schimbă așternuturile

[:]

© 2016, Handmade Moldova. Toate drepturile rezervate.
Te invitam pe Forum-ul nostru sa ne pui intrebari despre Handmade!

Lasă un răspuns