Nunta handmade

Se apropie cu pași rapizi cea mai frumoasă zi din viața ta și ești atentă la fiecare detaliu. Anume detaliile vor face diferența dintre nunta ta și nunțile obișnuite. Tot ce trebuie să faci este să decizi tematica nunții. În dependență de tematica aleasă, vei face decorul, care trebuie să fie unul simplu, dar nu simplist și să atragă cât mai mult prin originalitate. Noi îți venim în ajutor oferindu-ți câteva sfaturi în privința decorului unei nunți.

Nunta alb-negru

Ideea de a avea o nuntă alb cu negru este una îndrăzneață și cu siguranță – modernă. Contrastul dintre aceste culori are un mare impact vizual și nu necesită eforturi mari la punerea în practică.  Această temă poate fi formată prin alegerea de elemente (decor, aranjamente, tort, invitații, rochie, etc) alb-negru.  Tot de ce ai nevoie sunt obiectele alb-negru, pentru a crea un decor deosebit. Vei vedea că, alese atent, obiectele alb-negre pot da naștere unui decor mai mult decât romantic și elegant. Este adevărat că negrul nu se prea folosește la nunți, dar uneori puțină îndrăzneală nu strică. Dupa cum vezi și în fotografiile de mai jos, un astfel de decor poate arăta absolut spectaculos.

Această prezentare necesită JavaScript.

Nunta curcubeu

Curcubeul este simbolul bucuriei și al veștilor bune. Nu este necesar să folosești toate cele șapte culori, le poți alege pe cele mai intense, mai calde sau poți alege culorile precum albastru, mov și violet. E ceva îndrăzneț, inedit și, desigur, nu multe mirese ar îndrăzni să aleagă așa tematică. O astfel de nuntă este foarte ofertantă, dar pentru că prea multă culoare poate face să pară o petrecere pentru copii, totul trebuie combinat foarte atent. Totuși, dacă ești o mireasă îndrăzneață, noi îți propunem câteva imagini care te vor convinge că nunta curcubeu este cea mai bună alegere. Invitații vor fi uimiți, iar nunta va fi una de neuitat!

Această prezentare necesită JavaScript.

Nunta verde

Dacă organizezi nunta în această primăvară, un decor în care culoarea verde să fie vedetă, este tocmai potrivit. Culoarea verde inspiră rafinament și poate fi combinată cu diverse nuanțe.  Poți alege să folosești culoarea verde ca și culoare dominantă a nunții sau ca accent în ceea ce privește decorațiunile. Tu alegi, în funcție de gustul tau, dar și de al mirelui, desigur.  Dacă încă nu ești convinsă, admiră galeria de imagini de mai jos cu decorațiuni în verde și poate te vei hotărî!

Această prezentare necesită JavaScript.

Nunta cu fluturi

Dragostea dintre doi oameni aduce cu ea de cele mai multe ori şi senzaţia de fluturi în stomac. De ce să nu alegi să transpui acest sentiment minunat şi în nunta ta? Este o temă de nuntă veselă, plină de viaţă, haioasă, cu multe detalii fine şi de efect, cu care sigur veţi ieşi din anonimat, iar invitaţii nu vor uita, cu siguranţă, nunt. Tematica cu fluturi se potriveşte de minune mai ales acelor cupluri romantice, care aleg să facă nunta primăvara, în aer liber sau la cort. Alegi fluturii când, ca mireasă, ești o persoană sensibilă și plină de entuziasm, când îți plac florile și dulciurile, când dragostea te face să te simți ușoară. Îi alegi când vrei să dai o tentă jucăușă petrecerii, păstrând o notă de eleganță în același timp.Trebuie, totuşi, să nu încarci prea mult nunta cu o multitudine de fluturi. Deci, mare atenţie la alegerile făcute!

Această prezentare necesită JavaScript.

© 2016, Handmade Moldova. Toate drepturile rezervate.
Te invitam pe Forum-ul nostru sa ne pui intrebari despre Handmade!

Lasă un răspuns