Mireasa anului 2016

Dacă citești aceste rânduri probabil ai fost cerută recent de soție și în curând vei fi mireasă.  Primul gând care ți-a venit în minte dupa ce s-au mai potolit emoțiile a fost: ce rochie voi îmbrăca în ziua mult visată? Și pornești în căutarea rochiei de mireasă perfecte… Noi îți venim în ajutor, oferindu-ți câteva idei pe care le poți urma. Ține minte: în această primăvară, ca și pe tot parcursul anului, se poartă eleganța și bunul gust!

Rochie de mireasă 2016

Rochie de mireasă 2016

Tendințele primăverii 2016:

 • Tendințele anului 2016 pentru rochii de mireasă propun flori, buzunare, negru, culoare, croiuri simple sau extrem de sofisticate – un adevărat deliciu pentru priviri și o sursă de inspirație perfectă pentru mirese.
 • Accesorizarea rochiei în acest an se face cu bolerouri speciale, cu mâneci dantelate.  Rochia de mireasă trebuie să fie elegantă, însă accentul nu se pune numai pe frumusețea ei, ci și pe modul cum se potrivește perfect miresei.
 • În 2016 sunt la modă rochiile clasice cu o tentă modernă, ideea fiind combinația dintre tradiție și modernitate.
 • Liniile de bază rămân mereu în trend: sirenă, prințesă și linia A.
 • Din punct de vedere al materialelor folosite le vom alege pe cele texturate: dantelă, mikado și tul, în combinație cu tafta sau mătase satinată. Materialul vedetă rămânând dantela.
 • Finețea este cuvântul cheie al tendințelor 2016, acest fapt se reflectă în special la stilul sirenă, care capătă o interpretare lejeră, fluidă, fină. Avem o sirenă modernă, care emană feminitate și senzualitate.
 • Din punct de vedere cromatic vom alege ivory, adica albul lăptos, în proporție de 90%, urmând ca această nuanță să fie combinată cu roz pudrat și nude. Toate acestea pot fi completate cu cristale, perle și pietre semiprețioase.
Rochie de mireasă 2016

Rochie de mireasă 2016

Sfaturile specilaiștilor:

 1. Rochia de mireasă trebuie să-ți redea personalitatea și temperamentul.
 2. Alege rochia de mireasă dupa felul tău de a fi și nu încerca să fii altcineva în ziua nunții tale.
 3. Urmează sfaturile unui specialist.
 4. Alegeți rochia în care te simți cea mai frumoasă femeie de pe pământ.
 5. Fiecare domnișoară trebuie să țină cont de silueta pe care o are în momentul în care își alege rochia. De exemplu, pentru silueta de tip pară se merge pe linia A pentru ca scoate în evidență bustul și talia, iar șoldurile sunt mascate. Pentru silueta de tip clepsidră se pretează toate liniile, atât rochia stil sirenă, cât și rochia stil prințesă. Pentru domnișoarele minione se recomandă rochia cu talia ridicată, unde circumferința este cea mai mică. Se creează o iluzie optică de alungire datorită croiului care are baza lungă.

© 2016, Handmade Moldova. Toate drepturile rezervate.
Te invitam pe Forum-ul nostru sa ne pui intrebari despre Handmade!

Lasă un răspuns