Invitații handmade

Invitațiile handmade sunt cele mai potrivite pentru a anunța oamenii dragi ție despre evenimentul ce urmează și pentru a-i invita la el. Până când vei decide modelul invitației, trebuie să gândești minuțios conținutul textului. Noi îți venim în ajutor. Iată câteva idei și sfaturi de care să ții cont atunci când vei scrie texte pentru invitațiile handmade de nuntă!

Invitații handmade

Invitații handmade

Texte pentru invitațiile handmade de nuntă: sfaturi utile

  • Dacă vrei ca textul invitației să fie unul haios, atunci e bine ca invitația să aibă un design pe potrivă.
  • Scrie texte simple, cu început, cuprins și încheiere.
  • Oferă toate informațiile. În invitație scrie clar data, ora și localul în care va avea loc nunta.
  • Respectă protocolul numelor. Pe o invitație de nuntă, în mod normal, trebuie mai întâi să apară numele și prenumele miresei, apoi cel al mirelui.
  • Specifică , dacă e necesar, codul vestimentar. Dacă va fi o nuntă în stil rustic sau tradițional, anunță invitați-i despre acest lucru și roagă-i să îmbrace haine populare, de exemplu.
  • Ai grijă să transmiți invitația cu 3-4 săptămâni înainte de marele eveniment.
Invitații handmade

Invitații handmade

Texte pentru invitațiile handmade de nuntă: idei

Îți propunem câteva idei de texte pentru invitațiile handmade de nuntă. Ține cont de sfaturile de mai sus și inspiră-te din aceste texte!

  1. ”Notați-vă în agendă ziua de…! Va avea loc un eveniment de mari proporții și nu ar fi la fel de frumos dacă nu vă vom avea și pe dumneavoastră (voi) lalături de noi. Vom începe cu slujba la Biserica… de la ora…, dupa care vom sărbători cum se cuvine la… ora… Important de știut: Părinți… Nașii…”.
  2. ”Cu bucurie vă anunțăm că noi, ….&… am decis să sfințim relația noastră prin taina căsătoriei. Acest moment minunat va avea loc la Biserica…, pe data de…l a ora… Mai târziu, vă așteptăm la petrecere, la (numele localului). Ne vom simți onorați să vă avem alături de noi!”.
  3. ”A apărut un zvon prin oraș! Lumea se miră și se întreabă, ziarele sunt pline de întrebări, netul nu mai contenește din postări curioase.  Noi, … și … știm răspunsul! Da, ne căsătorim! Și ca să nu mai căutați amănunte, vă spunem direct și clar: pe data de …, la ora …, suntem la Biserica…. Iar dupa ora …, la Restaurantul…. Părinții … și …, Nași … vin cu noi, fără îndoială. Veniți și voi? Noi vă așteptăm!”.

Această prezentare necesită JavaScript.

O nuntă frumoasă să ai!

Nunta

Nunta

Cele mai frumoase invitații handmade de nuntă le găsești pe Platforma HandmadeMoldova!

 [:]

© 2016, Handmade Moldova. Toate drepturile rezervate.
Te invitam pe Forum-ul nostru sa ne pui intrebari despre Handmade!

Lasă un răspuns